DESPRE NOI

Compania de construcții MURBATEC SRL

   Activitatea de bază a companiei de construcții MURBATEC SRL constituie

 • Instalarea pardoselilor industriale, drumurilor şi platformelor din beton folosind distribuitorul/finisorul de beton cu laser "Somero" Laser Screed.

    Compania oferă servicii de consultanță clienților săi cu privire la tehnologiile de lucru folosite, alegerea materialelor de acoperire, care ar satisface pe deplin toate cerințele de exploatare, ținând cont de specificul solicitărilor și bugetul clientului, precum și deservirea ulterioară a suprafeţelor.

     MURBATEC SRL garantează respectarea standardelor de calitate şi de sigiranţă a mediului din RM și a celor internaţionale, precum și executarea proiectelor în termenii declaraţi. Societatea dispune de licențe și certificate pentru toate tipurile de activitați realizate.

Mijloacele şi utilajele companiei:

     MURBATEC SRL dispune de circa 10 unităţi de utilaj, valoarea cărora depaşeşte 3 milioane lei, inclusiv compania dispune de un repartizor/ finisor de beton cu lazer «Somero» Laser Screed cu o mare capacitate de producţie, care asigură o viteză de turnare a betonului pînă la 2.000 mp/ zi.

     Folosirea utilajului de repartizare/ finisare a betonului în activitatea companiei a permis de aplasa tehnologiile de instalare a pardoselilor din beton la un nou nivel de calitate. Rezultatul utilizăriide către noi acestei tehnologii este creșterea productivităţii lucrărilor indeplinite într-o zi de 4 ori și sporirea calității serviciilor și lucrărilor prestate.

     Repartizatorul/ finisorul de beton cu lazer funcționează cu toate clasele de beton, inclusiv cu betonul armat cu fibre, iar platforma de vibrație reglabilăne oferă posibilitatea de a utiliza beton cu indici diferiţi de plasticitate. Aceasta ne oferă mai multă flexibilitate în utilizarea echipamentelor nemijlocit pe şantiuerul Clientului, precum și asigură universalitatea repartizatorului/ finisorului de beton, permițându-i să corespundă pe deplin tehnologiilor moderne.

 

Care sunt avantajele utilizării repartizorului/ finisorului de beton cu lazer:

Viteză

 • Creșterea volumului de muncă în detrimentul creșterii productivității într-o zi – noi pitem instala până la 2.500 m2 pe zi, cu condiţia unei alimentări continui cu beton. Ca rezultat lucrările se îndeplinesc în termeni maxim reduşi.
 • Panoul de control perfecţionat permite operatorului nostru de a efectua mai multe operaţii concomitent.

Planeitate

 • Eliminarea neregularităţilor in apropierea rosturilorr tehnologice;
 • Repartizatorul/ finisorul utilizează amestecuri din beton cu o plasticitate redusă, ce presupune uncoeficent mai mic de contracţie;
 • Sensorii de nivel de pe repartizatorul / finisorul de beton şi de pe pereţii construcţiei fixează continuu nivelul betonului, iar platforma de vibrare auto-reglabilă asigură planeitatea podelei cu o deviere de aproximativ 2 mm.

Calitate

 • Reducerea eforturilor din partea Clientului asupra controlului calității pardoselii în legatură cu respectarea deplină a standardelor europene de calitătea lucrărilor îndeplinite cu utilizarea repartizatorului/ finisorului de beton.
 • Reducerea costurilor pentru exploatarea pardoselilor din beton obţinute datorită performanței lucrărilor de montare a lor.
 • Asigurarea vibrațiilor pînă la 30 cm adîncime și prelucrarea betonului fără eforturi adiţionale chiar și in cazul introducerii a unei cantităţti sporite de fibre metalice şi la intrebuinţarea plaselorde armare, inclusiv celor duble.
 • Reducerea numarului rosturilor tehnologice între benzile de turnare datorită suprafeţelor mai mari de turnare primară.
 • Eliminarea tuturor riscurilor unei contracţii excesive, care ar putea admite apariţia fisurilor, curbarea marginilor în apropierea rosturilor tehnologice, datorităutilizării betonului cu un indice de contracţie redus.
 • Eliminarea necesităţi preparării manuale a betonului.
 • Eliminarea necesităţii de a instala ghidaje la fiecare 6 metri, pentru permutarea riglei vibratoare manuale.

  Alimentarea si instalarea continuă a betonului cu ajutorul repartizatorului/ finisorului de beton cu lazer contribuie la îmbunătățirea calității si omogenităţii fundației podelei.

 

 

Suntem orientaţi pentru a satisface toate cerinţele Clientului ţinind cont de obţinerea beneficiilor sale economice, astfel

vom fi recunoscători dacă Dumneavoastră veţi găsi o eventuală posibilitate de cooperare cu noi!