ECHIPAMENTE

       Utilajul BARIKELL folosit în cadrul lucrărilor de către compania MURBATEC, este larg utilizat în toată Europa începând cu anul 1972. În aceastăperioadă, utilajul BARIKELL s-a manifestat ca unulsigur şi comod în funcţionare. Experienţa acumulată demonstrează că calitatea italiană este capabilă să reziste cu siguranţă condițiilor dificile ale şantierilor europene.

       De calitatea acestui utilaj şi nivelul de mînuire al lui depinde aspectul și proprietățile suprafețelor obţinute, iar toate defectele finisajului se manifestăfără ezitare. Suprafața betonului prelucratăcu o astfel de mașină se compactă, devine netedă și dreaptă. Utilajul de netezire BARIKELL corespunde tuturor cerințelor impuse de cătrespecialiști - fiabilitate înaltă și rezistenţă la uzură sporită a tuturor componentelor și agregatelor, durata de funcţionare lungă și ușurința relativă de întreținere și exploatare.

        Compania italiană BARIKKEL produce întraga gamă de utilaj şi accesorii de finisaj pentru pardoselile industriale din beton. BARIKELL produce utilaj de lustruit cu diametre de lucru de la 600 mm pînă la 1200 mm, utilaj de lustruit cu două rotoare cu mistrii de lucru cu discuri cu diametre de lucru de la 750 mm pînă la 1600 mm, cu amplasare variată a lamelor de lustruit, precum și alt echipament necesar la montarea pardoselilor industriale de calitate. Setul de mașini Barikell permite de a efectua lucrăride o calitate indisputabilă pe şantiere de diferite dimensiuni și complexitate, reglînd captarea benziiprelucrate, viteza de prelucrare a suprafeței, etc.

 

         Începind cu 01 ianuarie2009 MURBATEC SRL este reprezentantul oficial al companiei BARIKELL în Republica Moldova.

Descarca catalogul BARIKELL